Over

Even voorstellen…

Hallo, mijn naam is Carina de Rijck. Na bijna 15 jaar gewerkt te hebben bij de peuterspeelzaal “Nijntje” in Gennep, ben ik per nieuwe schooljaar 2016/2017 (vanaf 29 augustus 2016) begonnen als gastouder in Heijen. Daarvoor heb ik op diverse kdv en bso gewerkt….( Mobiel: klik op tekst voor meer info )

Locatie

Gastouderopvang “Carientje & Co” is gelegen aan de Heesweg in Heijen.
Uiterst goed gelegen bij diverse uitvalswegen zoals de A73 en A77 en de rijksweg n271.

Geopend op maandag, dinsdag, en donderdag Van 7.00 uur tot 18.00 uur.
(Het is in overleg mogelijk af te wijken van de begin of eind tijden van de dag)

Gastouderopvang “Carientje en Co” ,
bied een huiselijke,kleinschalige,veilige,creatieve,
leerzame,flexibele en betaalbare opvang aan! Gelegen in een huis met een grote tuin. Deze is ingericht met diverse uitdagende speelmaterialen, wat kinderen uitdaagt om heerlijk te kunnen spelen en zich zelf te zijn.

Bv. Met een modderkeuken, waar kinderen kunnen met zand en water aan de gang kunnen gaan met mooi weer. Maar dat deze ook omgebouwd kan worden tot een ijs en frietkraam.
Verder is er voldoende ruimte om lekker te crossen met de loopauto’s en fietsjes. Natuurlijk kan er aan de auto “gesleuteld ” worden en gewassen met mooi weer. Er is ook nog een glijbaan, schommel en speelhuis waar actief gespeeld kan worden. In de buurt is een een heerlijk bos om te wandelen in de buurt. (5 min)

Wat ik erg belangrijk vind dat ik kinderen kan stimuleren om zelf te ontdekken, door ze een interesse / trigger krijgen waarna ze zelf met ideeën komen.
Doordat de opvang kleinschalig is en de kinderen te maken hebben met 1 vast persoon, zijn kinderen snel vertrouwt met hun omgeving, wat een veilig en geborgen gevoel geeft. Een goede afstemming met het thuisritme is voor het kind van groot belang.

VVE gecertificeerd (vroeg en voorschoolse educatie.)

De kleinschalige opvang biedt plaats voor 5/6 kinderen in de leeftijd van 0- 12 jaar per opvang dag.

Wij bieden het kind rust en regelmaat en een goede continuïteit in de verzorging. Enkele kernpunten waar gastouderopvang ”Carientje & Co” voor staat:

– Structuur: Maar binnen die structuur en bepaalde vrijheid zodat het kind zich kan ontwikkelen

– Creativiteit: Zowel in het knutselen als voor de gastouder creatief omgaan met situaties

– Individuele aandacht: Voor elk kind mogelijk door de kleinschaligheid

– Sociale ontwikkeling: Samen leren spelen en leren zorgen voor elkaar.

– Veiligheid: Het kind kan in een veilige omgeving/ruimte zich ontwikkelen.

Smakelijk eten
Wij zorgen voor een zo gezond en gevarieerd mogelijk aanbod. Ook houden we rekening met dieet wensen, bv met allergieën of intolerantie, of geloofsovertuiging.

Warme maaltijd :
Bij “Carientje & Co” krijgen de kinderen rond +/-16.30 uur een verse warme maaltijd aangeboden. We eten gezamelijk met de kinderen aan tafel. De kinderen mogen helpen bij het voorbereiden van de maaltijd. Bijvoorbeeld groentes snijden etc. ( Groentes snijden met kinderbestek)

Prijs €5,50 per uur per kind

*Inbegrepen uurprijs: Fruit, broodmaaltijd, warme maaltijd, drinken, tussendoortjes, uitstapjes, sint-kadootjes, diversen aktiviteiten, materialen enz.

Niet inbegrepen: Luiers en babyvoeding.
Gastouderbureaukosten.

Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang en peuterspeelzalen.
(LRKP) 202901208

Met dit nummer kunt u kinderopvangtoeslag bij de belasting aanvragen.

Proefberekening belastingdienst.

http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/